Köszöntő

Kedves Látogató!

Üdvözöljük a Bátonyterenyei kistérség honlapján. Ismerkedjen meg a kistérség településeivel, tájékozódjon az aktualitásokról, tekintse meg képgalériánkat.

Reméljük, hogy az oldal segít figyelemmel kísérni az Önt érintő és érdeklő, a térséggel kapcsolatos eseményeket. Jó böngészést kívánunk!

 

TIOP-1.1.1-07/1-2008-0629 pályázat

TIOP-1.1.1-07/1-2008-0629 „Informatikai infrastruktúra fejlesztése a mátraterenyei Általános Iskolában”

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program TIOP-1.1.1/07/1. kódszámú „A pedagógiai, módszertani reformot támogató informatikai infrastruktúra fejlesztése” című pályázati felhívás keretében támogatott TIOP-1.1.1-07/1-2008-0629 „Informatikai infrastruktúra fejlesztése a mátraterenyei Általános Iskolában”

 

A pályázaton elnyert támogatás összege: 63 257 964.- Ft.

 

Projekt megvalósítási időszakának kezdete: 2011. január 01

 

A megvalósítás befejezésének ideje: 2011. november 30.

 

A pályázat során sikerült teljesíteni intézményeink digitális eszközökkel való ellátását. 45 db. tantermi csomag (Smart típusú interaktív tábla, Epson projektor, Toshiba laptop), 94 db iskolai munkaállomás csomag (ÜC), 7 db szavazócsomag, valamint 1 db alkalmazás szerver és 4 db SNI csomag került beszerzésre és beszerelésre. A beszerzett eszközök technikai színvonala megfelel az elvárásoknak. az interaktív tábla könnyen kezelhető, jó a projektor képfelbontása, a hátsó padokból is jól látható és olvasható a kivetített anyag.

Intézményeink hátrányos helyzetű kistérségben találhatók, így különösen eredményesnek tartjuk, hogy ilyen nagy összegű pályázat nyerteseiként tanulóink birtokba vehetik a kor elvárásainak megfelelő eszközöket. Az új taneszközöket tanítási órákon és a gyermekek délutáni és szabadidős tevékenységeihez is felhasználjuk. Törekszünk arra, hogy a gyerekek élményszerűbb tanuláshoz jussanak, növekedjen tanulási motivációjuk.

 

A weblapról

A honlap elkészítése "A Bátonyterenyei kistérség fejlesztési és együttműködési kapacitásának megerősítése" című ÁROP 1.1.5/C projekt keretében valósult meg.A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap Társfinanszírozásával valósul meg.

Kedvezményezett: Bátonyterenye Kistérség Önkormányzatainak Többcélú Társulása (3070 Bátonyterenye, Városház út 2.)

Közreműködő szervezet: VÁTI Magyar Regionális Fejlesztési és Urbanisztikai Közhasznú Társaság (1016 BUDAPEST, Gellérthegy u. 30-32. Tel.: (01) 224-3100)
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség


 
Támogatja a2010 Bátonyterenye Kistérség Önkormányzatainak Többcélú Társulása | Minden jog fenntartva!