Köszöntő

Kedves Látogató!

Üdvözöljük a Bátonyterenyei kistérség honlapján. Ismerkedjen meg a kistérség településeivel, tájékozódjon az aktualitásokról, tekintse meg képgalériánkat.

Reméljük, hogy az oldal segít figyelemmel kísérni az Önt érintő és érdeklő, a térséggel kapcsolatos eseményeket. Jó böngészést kívánunk!

 

ÉMOP-2007-4.1.1.

Az egészségügyi szolgáltatások fejlesztése érdekében Bátonyterenye Város Önkormányzata 2008-ban nyújtotta be pályázatát az ÉMOP-2007-4.1.1. „Egészségügyi szolgáltatások fejlesztése, kistérségi járóbeteg-szakellátó központok fejlesztése/alap,járóbeteg-szakellátás korszerűsítése” című pályázati kiírás „A” komponensére, Egészségház Központ kialakítása céljából. A sikeres pályázat eredményeként 245 209 561 Ft támogatást használhat fel az Önkormányzat a 323 788 436 Ft összköltségű beruházáshoz.

A fejlesztés városi önkormányzat tulajdonában lévő, Bátonyterenye, Molnár Sándor u. 1/3. sz. alatti ingatlan fejlesztésével valósul meg. A Bátonyterenyei Egészségház Központban 3 db háziorvosi szolgálat, 2 db gyermekorvosi szolgálat, orvosi ügyelet, labor, 2 db fogorvosi rendelő, védőnői szolgálat, otthoni betegápolási szolgálat, és fizikoterápia szolgálat, valamint egy gyógyszertár lesz elhelyezve. Az egészségügyi szolgáltatásokon túl az épület másik részében szociális, gyermek- és ifjúságvédelmi szolgáltatások is helyet kapnak egy más pályázat keretei között. Az építési munkák kivitelezése 2010. április végén vette kezdetét. A szakmai célok teljesítéséhez olyan műszaki fejlesztést valósít meg a város, amely magába foglalja a meglévő épület rekonstrukcióját, felújítását, bővítését, berendezéseinek és informatikai rendszerének korszerűsítését és komplex akadálymentesítését.

 

 

A weblapról

A honlap elkészítése "A Bátonyterenyei kistérség fejlesztési és együttműködési kapacitásának megerősítése" című ÁROP 1.1.5/C projekt keretében valósult meg.A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap Társfinanszírozásával valósul meg.

Kedvezményezett: Bátonyterenye Kistérség Önkormányzatainak Többcélú Társulása (3070 Bátonyterenye, Városház út 2.)

Közreműködő szervezet: VÁTI Magyar Regionális Fejlesztési és Urbanisztikai Közhasznú Társaság (1016 BUDAPEST, Gellérthegy u. 30-32. Tel.: (01) 224-3100)
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség


 
Támogatja a2010 Bátonyterenye Kistérség Önkormányzatainak Többcélú Társulása | Minden jog fenntartva!