Köszöntő

Kedves Látogató!

Üdvözöljük a Bátonyterenyei kistérség honlapján. Ismerkedjen meg a kistérség településeivel, tájékozódjon az aktualitásokról, tekintse meg képgalériánkat.

Reméljük, hogy az oldal segít figyelemmel kísérni az Önt érintő és érdeklő, a térséggel kapcsolatos eseményeket. Jó böngészést kívánunk!

 

Pályázat
Óvodavezetői álláspályázat


BÁTONYTERENYE KISTÉRSÉG ÖNKORMÁNYZATAINAK TÖBBCÉLÚ TÁRSULÁSA
3070 Bátonyterenye,Városház út 2. Pf.79. Tel./Fax.:(32) 553 025
e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
   
 Óvodavezetői állásra pályázati felhívás
   
A pályázat kiírója:  Bátonyterenye Kistérség Önkormányzatainak
Többcélú Társulása Társulási Tanácsa
3070 Bátonyterenye, Városház út 2. 
A vezetői feladat ellátásának módja:  magasabb vezető
Munkahely: Bátonyterenye Kistérségi Óvoda
3070 Bátonyterenye, Liget út 13.
Beosztás:  óvodavezető
A munkaszervezet vezető feladatai: A Bátonyterenye Kistérségi Óvoda 13 tagóvodájának vezetése, irányítása a vonatkozó jogszabályok, dokumentumok alapján.
A magasabb vezetői beosztásra történő
megbízás időtartama:
5 év ( 4 hónap próbaidő)
Megbízás kezdő napja: 2012. szeptember 15.
Megbízás befejező napja 2017. július 31.
Megbízás feltételei: * Főiskola, óvodapedagógusi végzettség, szakképzettség,
* pedagógus szakvizsga keretében szerzett intézményvezetői szakképzettség,
* legalább 5 év óvodapedagógus munkakörben szerzett szakmai gyakorlat,
* Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,
* az intézményben óvodapedagógus munkakörben fennálló, határozatlan     időre, teljes munkaidőre szóló alkalmazás, vagy a megbízással egyidejűleg óvodapedagógus munkakörbe történő , határozatlan időre, teljes munkaidőre szóló alkalmazás.
A pályázat elbírálásánál előnyt jelent A Bátonyterenyei Kistérségben való helyben lakás
A beosztáshoz kapcsolódó juttatások: Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a " Közalkalmazottak jogállásáról
szóló" 1992. évi XXXIII. Törvény rendelkezései az irányadók. 
A pályázat benyújtásának módja, helye:   Postai úton vagy személyesen a pályázatnak a Bátonyterenye Kistérség Önkormányzatainak Többcélú Társulása Társulási Tanácsa elnöke, Nagy-Majdon József részére történő megküldésével ( 3070 Bátonyterenye, Városház út 2. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot, valamint a beosztás megnevezését: óvónő, magasabb vezető.
A pályázat benyújtásának határideje: A Nemzeti Közigazgatási Intézet KÖZIGÁLLÁS honlapján való elsődleges közzétételt  követő 30. nap.
A pályázat tartalmi követelményei: * A pályázó szakmai életrajza
* Az intézmény vezetésére vonatkozó program,a szakmai helyzetelemzésre épülő fejlesztési elképzeléssel ( vezetési program ),
* Erkölcsi bizonyítvány,
* Oklevél másolatok,
* Egyéb végzettségről szóló igazolás másolata,
* A pályázó arról szóló nyilatkozata, hogy a pályázati anyagában foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggésben szükséges kezeléséhez hozzájárul, illetve nyilatkozat arról, hogy a döntést a Tanács nyílt vagy zárt ülésen tárgyalja.
A pályázat elbírálásának határideje: 2012. augusztus 31.
A pályázatról az alábbi elérhetőségeknél
lehet érdeklődni:
Hadusovszky Judit 32-353-877, 168-as mellék
A pályázat kiírójának egyéb megjegyzése: A Társulási Tanács fenntartja magának azt a jogot, hogy a pályázati eljárást eredménytelennek minősítse.
A pályázat további megjelenésének helyei:  * Oktatási és Kulturális Közlöny 2012. 9. számában kerül közzétételre
* NKI KÖZIGÁLLÁS honlapján 2012. április 25.

 

 
TIOP-1.1.1-07/1-2008-0629 pályázat

TIOP-1.1.1-07/1-2008-0629 „Informatikai infrastruktúra fejlesztése a mátraterenyei Általános Iskolában”

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program TIOP-1.1.1/07/1. kódszámú „A pedagógiai, módszertani reformot támogató informatikai infrastruktúra fejlesztése” című pályázati felhívás keretében támogatott TIOP-1.1.1-07/1-2008-0629 „Informatikai infrastruktúra fejlesztése a mátraterenyei Általános Iskolában”

Bővebben...
 
ÉMOP-4.3.1/B-09-2010-0003

ÉMOP-4.3.1/B-09-2010-0003

Közoktatás térségi sajátosságokhoz igazodó szervezése és infrastrukturális fejlesztése

„Óvodafelújítás és bővítés az esélyegyenlőség javítása érdekében Mátraverebélyben

 

A pályázat alapvető célja a közoktatási intézmények beruházásainak (infrastruktúra és eszközfejlesztés) célirányos támogatása a minőségi nevelés-oktatás megteremtéséhez szükséges feltételek biztosítása érdekében.

 

Bővebben...
 
ÉMOP 2009-4.3.1.B

ÉMOP 2009-4.3.1.B

Jelen pályázatban megvalósuló tevékenységek célja, hogy az esélyegyenlőség elvét szem előtt tartva a nevelési-oktatási intézmények infrastruktúrájánakfejlesztésén keresztül csökkentse az oktatás minőségében meglévő területi különbségeket, megteremtse az egészséges környezet és a hatékony nevelés- oktatás infrastrukturális feltételeit, biztosítsa a minőségi nevelés-oktatáshoz való kirekesztés nélküli hozzáférést, valamint a megújult tartalmi és módszertani programokhoz illeszkedő integrált, funkcionális intézmények kialakítását, a méltányos oktatási környezet alapkövetelményeinek figyelembe vételével.

Bővebben...
 
ÉMOP-4.2.2-09-2009-0017

ÉMOP-4.2.2-09-2009-0017

Bátonyterenye Kistérségi Általános Iskola, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény és Pedagógiai Szakszolgálat Móra Ferenc Általános Iskolai Tagintézmény komplex akadálymentesítése

 

A projekt keretein belül Bátonyterenye Kistérségi Iskola Móra Ferenc Általános Iskolai Tagintézmény épületének komplex akadálymentesítése valósult meg Mátraterenyén. Az iskola épületének 775 m2 alapterületén (földszintes épület) komplex akadálymentesítés, 2 db rámpa és ca. 19 m2 akadálymentes parkoló építése.

 

Bővebben...
 
ÉMOP-4.2.2-09-2009-0018

ÉMOP-4.2.2-09-2009-0018

 Bátonyterenye Kistérségi Általános Iskola, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény és Pedagógiai Szakszolgálat Fekete István Általános Iskolai Tagintézmény komplex akadálymentesítése

 

A projekt keretein belül Bátonyterenye Kistérségi Iskola Fekete István Általános Iskolai Tagintézmény épületének komplex akadálymentesítése valósult meg Mátranovákon. Az iskola épületének 1308 m2 alapterületén (földszintes épület) komplex akadálymentesítés, rámpa és ca. 27 m2 akadálymentes parkoló építése.

Bővebben...
 
« ElsőElőző12KövetkezőUtolsó »

1. oldal / 2

A weblapról

A honlap elkészítése "A Bátonyterenyei kistérség fejlesztési és együttműködési kapacitásának megerősítése" című ÁROP 1.1.5/C projekt keretében valósult meg.A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap Társfinanszírozásával valósul meg.

Kedvezményezett: Bátonyterenye Kistérség Önkormányzatainak Többcélú Társulása (3070 Bátonyterenye, Városház út 2.)

Közreműködő szervezet: VÁTI Magyar Regionális Fejlesztési és Urbanisztikai Közhasznú Társaság (1016 BUDAPEST, Gellérthegy u. 30-32. Tel.: (01) 224-3100)
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség


 
Támogatja a2010 Bátonyterenye Kistérség Önkormányzatainak Többcélú Társulása | Minden jog fenntartva!